Ένας ζεστός χώρος άσκησης των Βορείων Προαστίων, που βρίσκεται στο «εμπορικό κέντρο Καστρί». Πρόκειται για έναν πολυτελή χώρο 650τ.μ. με υπερσύγχρονο εξοπλισμό, υψηλών προδιαγραφών, που δίνει νέα πνοή και ενέργεια, ενώ παράλληλα αποτελεί τον ιδανικότερο προορισμό απόδρασης και αναζωογόνησης στη καθημερινότητα. Σκοπός μας η σωστή σχεδίαση ενός προγράμματος που απαντά στις ανάγκες σας αναδιαμορφώνοντας τις γραμμές του σώματός σας και προσφέροντας ψυχική ευεξία, εξισσοροπώντας όλα τα προβλήματα που προκαλεί ο σύγχρονος τρόπος ζωής.

Τα boutique γυμναστήριά μας είναι εστιασμένα στο να παρέχουν προστιθέμενης αξίας υπηρεσίες, ειδικά σχεδιασμένες για να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ασκούμενο. Σε περίπου 600 τετραγωνικά μέτρα με ιδιαίτερα υψηλή αισθητική και σε μικρά τμήματα μοναδικό μας μέλημα η σταθερά κορυφαία ποιότητα υπηρεσιών για την επίτευξη των δικών σας στόχων με θεαματικά αποτελέσματα.

ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗΚΛΕΙΣΙΜΟ ΧΑΡΤΗ

ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ

Ελ. Βενιζέλου 171 – Νέα Ερυθραία

210 6250242 – neaerythraia@alterlife.gr

Δευτέρα – Παρασκευή
08:00 – 23:00
Σάββατο
10:00 – 18:00

Club Manager: Πρασσάς Δημήτρης

ΟΙ ΧΩΡΟΙ

EMPOWER YOURSELF
LOVE YOUR BODY
RECEPTION
TOTAL MAKEOVER
ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ

Μην φοβηθείς να θέσεις υψηλούς στόχους την φετινή χρονιά.

Τώρα πλέον ξέρεις που και πώς θα τους πετύχεις. Δείξε μας εμπιστοσύνη, συμπλήρωσε την φόρμα που ακολουθεί και δώσε μας την ευκαιρία να σου αλλάξουμε τη ζωή… Μπορεί να είναι τόσο απλό!!!

Trust Yourself – Trust Your Gym – Trust Alterlife