ΦΑΡΣΑΛΑ

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας 1000 τ.μ δημιουργήθηκε ένας πρότυπος χώρος άθλησης με υπηρεσίες γυμναστηρίου και κολυμβητηρίου. Ένας χώρος με κορυφαία αισθητική και τεχνολογική υπεροχή που ξεπερνά τα δεδομένα μιας επαρχιακής πόλης. Το γυμναστήριο είναι πλήρως εξοπλισμένο με τα πιο εξελιγμένα μηχανήματα και καλύπτει τις ανάγκες όλων των αθλουμένων, τόσο στο group training και στο personal training, όσο και σε παιδικά προγράμματα χορού και γυμναστικής. Το κολυμβητήριο καλύπτει τις ανάγκες των μικρών επίδοξων κολυμβητών καθώς λειτουργούν τμήματα εκμάθησης κολύμβησης, καθώς επίσης και τις ανάγκες αποκατάστασης μεγαλυτέρων ηλικιών.

Τα absolute γυμναστήριά μας εδρεύουν σε χώρους, από 1,000 τ.μ. έως 2,000 τετραγωνικά μέτρα παρέχοντας το σύνολο των υπηρεσιών alterlife. Τόσο των κλασικών παροχών (strength machines, cardio, group training), όσο και των παροχών Group Personal (boutique) καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες όχι μόνο του απλού ασκούμενου αλλά και όποιου επιθυμεί επιπλέον φροντίδα και καθοδήγηση.

ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗΚΛΕΙΣΙΜΟ ΧΑΡΤΗ

ΦΑΡΣΑΛΑ

Μαρίνου Αντύπα & Ανωνύμου 16
24910 25542 – farsala@alterlife.gr

Δευτέρα – Παρασκευή
08:00 – 23:00
Σάββατο
10:00 – 21:00

Club Manager: Ευαγγελία Νταραγιάννη

ΟΙ ΧΩΡΟΙ

EMPOWER YOURSELF
GROUP TRAINING
LOVE YOUR BODY
RECEPTION
STREGTH-CARDIO TRAINING
TOTAL MAKEOVER
ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ
ΠΙΣΙΝΑ

Μην φοβηθείς να θέσεις υψηλούς στόχους την φετινή χρονιά.

Τώρα πλέον ξέρεις που και πώς θα τους πετύχεις. Δείξε μας εμπιστοσύνη, συμπλήρωσε την φόρμα που ακολουθεί και δώσε μας την ευκαιρία να σου αλλάξουμε τη ζωή… Μπορεί να είναι τόσο απλό!!!
Trust Yourself – Trust Your Gym – Trust Alterlife