ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

Σε μια από τις πιο αναπτυσσόμενες περιοχές του Πειραιά, στην Δραπετσώνα, έχουμε δημιουργήσει έναν εξαιρετικό χώρο εκγύμνασης κι ευεξίας, το Alterlife Absolute Drapetsona. Οι φιλόξενοι χώροι μας, με τον άρτιο εξοπλισμό και το εξειδικευμένο προσωπικό (γυμναστές, διατροφολόγοι, γραμματεία), σε προσκαλούν και σε προκαλούν να επιλέξεις ανάμεσα σε πολλά πακέτα υπηρεσιών και παροχών που ταιριάζουν αποκλειστικά σε σένα. Όλες οι νέες τάσεις του fitness συγκεντρωμένες σε έναν πολυχώρο σε περιμένουν. Η οικογένεια του Αlterlife Absolute Drapetsona θα σε καλωσορίσει και θα σου δείξει τον τρόπο που θ’ αλλάξεις την ποιότητα της ζωής σου για πάντα!!!

Τα absolute γυμναστήριά μας εδρεύουν σε χώρους, από 1,000 τ.μ. έως 2,000 τετραγωνικά μέτρα παρέχοντας το σύνολο των υπηρεσιών alterlife. Τόσο των κλασικών παροχών (strength machines, cardio, group training), όσο και των παροχών Group Personal (boutique) καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες όχι μόνο του απλού ασκούμενου αλλά και όποιου επιθυμεί επιπλέον φροντίδα και καθοδήγηση.

ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗΚΛΕΙΣΙΜΟ ΧΑΡΤΗ

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

Εθνικής Αντιστάσεως 173, Δραπετσώνα, Ελλάδα
210 4632029 & 210 4080111 – drapetsona@alterlife.gr

Δευτέρα – Παρασκευή
08:00 – 23:30
Σάββατο
08:00 – 22:00
Κυριακή
17:00 – 21:00

Club Manager: Τσατσάνης Κωνσταντίνος

ΟΙ ΧΩΡΟΙ

EMPOWER YOURSELF
GROUP TRAINING
LOVE YOUR BODY
RECEPTION
STREGTH-CARDIO TRAINING
TOTAL MAKEOVER
ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ

Μην φοβηθείς να θέσεις υψηλούς στόχους την φετινή χρονιά.

Τώρα πλέον ξέρεις που και πώς θα τους πετύχεις. Δείξε μας εμπιστοσύνη, συμπλήρωσε την φόρμα που ακολουθεί και δώσε μας την ευκαιρία να σου αλλάξουμε τη ζωή… Μπορεί να είναι τόσο απλό!!!
Trust Yourself – Trust Your Gym – Trust Alterlife